Следвайте ни в социалните мрежи:
TLL Media | Инженеринг ревю | SEE INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог| Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
Electronics-Bulgaria.com Microdis Electronics Comet Electronics
 
Electronics-Bulgaria.com
IndustryInfo.BG
Electronics-Bulgaria.comЕЛЕКТРОНИКА Automation-Bulgaria.comАВТОМАТИЗАЦИЯ Electrical-Bulgaria.comЕЛЕКТРОАПАРАТУРА Lighting-Bulgaria.comОСВЕТЛЕНИЕ HVAC-Bulgaria.comОВК Water-Bulgaria.comВиК Machinebuilding-Bulgaria.comМАШИНОСТРОЕНЕ PowerIndustry-Bulgaria.comЕНЕРГЕТИКА Ecology-Bulgaria.comЕКОЛОГИЯ
Mouse Electronics

НОВИНИ

31.03.2020   |   30% ръст в микроелектронното производство през първото тримесечие на 2020 спрямо първото на 2019 г.
31.03.2020   |   Eyeware и Melexis си сътрудничат в създаването на система за мониторинг на шофьора
31.03.2020   |   34-тото издание на конференциятa MEMS ще се проведе в Мюнхен
Wuerth
Amtest
 

Събитията

Търси
РОДЕ & ШВАРЦTME

Съпътстващата програма на productronica 2017 с акцент върху цифровизацията07.11.2017

Индустриалният интернет на нещата, автоматизацията и интелигентното производство ще бъдат централните теми в предстоящото издание на водещото изложение за електронната индустрия productronica, което ще се проведе от 14 до 17 ноември т. г. в Мюнхен. Съпътстващата програма на събитието ще бъде изцяло свързана с цифровизацията и интелигентното производство, като освен три специализирани форума за SMT, PCB и EMS, включва кръгли маси и дискусии, които ще представят иновативни продукти и решения за разработване и производство на електронни изделия.

В специалното изложение "Интелигентни данни - бъдещо производство" ("Smart Data - Future Manufacturing"), което ще се състои в зала B2, VDMA и Lufthansa Industry Solutions заедно ще демонстрират как се разработват нови бизнес модели от разнообразни данни. Посетителите ще могат да се запознаят с особеностите на процесите, свързани с обработка на големи обеми данни от сензори в производствени машини, прогнозната поддръжка и целия път до "Нови данни за интерпретиране на бизнеса и вземане на решения".

Отново в зала B2 специалисти от Института Fraunhofer ще демонстрират резултата от интегрирането на различни сензори и изпълнителни механизми в производствени машини върху процеси и технологии, използвайки примери от съвременното монтажно производство. На виртуална учебна линия посетителите ще могат да научат как се събират данни в действителна работна среда и как надеждността на данните доказва своята ключова роля.

За втори път Messe Muenchen ще представи наградата за иновации productronica innovation award. За нея са кандидатствали приблизително 60 компании в шест категории: Кабели, бобини и хибридни устройства; Пазари на бъдещето; Инспекция и контрол на качеството; Печатни платки (PCB) и производствени услуги за електрониката (EMS); Електронни компоненти; Технологии за повърхностен монтаж (SMT). Победителите ще бъдат обявени по време на основната пресконференция на 14 ноември.

IPC отново ще проведе европейския кръг на световното първенство по ръчно запояване в рамките на productronica. През тази година в последния ден на изложението ще се състои и финалната фаза на шампионата. Заедно с регионалния европейски победител представители на Русия, Полша, Обединеното кралство, Франция, Унгария, Германия и Азия ще се борят за първото място, като осъществят функционален монтаж в рамките на 60 минути, отговаряйки на професионалните критерии от A-610F клас 3.

Изложението "Чиста стая" (зала B2) ще покаже защо високите изисквания за условията на производствените процеси и чистите помещения играят ключова роля при производството на високотехнологични електронни изделия. Посетителите ще могат да влязат във виртуална чиста стая, която ще им предостави интерактивни напътствия как да облекат дрехите в правилния ред и как да почистят и дезинфекцират ръцете си правилно. Въображаемата "врата" към чистата стая ще се отвори само за тези, които са спазили всички процедури.

На щанда за международна специализирана преса в рамките на productronica 2017 ще бъде представен и новият брой 4/2017 на индустриалното списание за Югоизточна Европа South-East European Industrial Market (SEEIM), който ще е с фокус върху съвременното българско електронно производство. Изданието на TLL Media ще достигне както до читателите в интернет и абонатите му в региона, така и до посетителите на водещия международен форум за електронната индустрия.


 


Източник: Messe Muenchen

Етикети:   Messe Muenchen   productronica   TLL Media   SEEIM   електронно производство  
« назад
Comet Electronics 408

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Интер Експо Център
MPEl
 
CAD Point
IndustryInfo.BG НачалоЗа насРекламаУчастие в порталаКонтакти
 

ЕЛЕКТРОНИКА | Electronics-Bulgaria.com    АВТОМАТИЗАЦИЯ | Automation-Bulgaria.com 
   

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА | Electrical-Bulgaria.com    ОСВЕТЛЕНИЕ | Lighting-Bulgaria.com    ОВК | HVAC-Bulgaria.com
    
ВиК | Water-Bulgaria.com    МАШИНОСТРОЕНЕ | MachineBuilding-Bulgaria.com    ЕНЕРГЕТИКА | PowerIndustry-Bulgaria.com   

ЕКОЛОГИЯ | Ecology-Bulgaria.com

Copyright © 2020        

Политика за поверителност и защита на личните данни  |  Условия за ползване  |  Политика за бисквитките

WebDesignBG