Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Дейзи Технолоджи с отличие за два иновативни продукта - 08.01.2013

08.01.2013   |   Начало»Събитията

Фирма Дейзи Технолоджи, специализирана в производството и дистрибуцията на фискални устройства, ПОС системи, електромери, системи за дистанционно отчитане на енергия и други електронни продукти, бе отличена в категорията "Устойчиво иновативно поведение" на Националния конкурс за иновативно предприятие на годината. Наградата бе връчена от президента Росен Плевнелиев по време на 8-ия Национален иновационен форум в София.

Компанията участва с два иновативни продукта в конкурса - фискалното устройство Daisy VEND и компактния касов апарат Perfect S.

Daisy VEND е предназначено за вграждане в автомати на самообслужване с вграден данъчен терминал за връзка с НАП. Устройството е оборудвано с КЛЕН (контролна лента на електронен носител), позволяваща съхранението на копията на голям брой документи, които могат да бъдат отпечатвани от контролния орган. 

Perfect S e компактeн касов апарат от ново поколение и луксозен клас, който отговаря изцяло на изискванията на Наредба Н-18 на МФ. Апаратът е с голям графичен дисплей с възможности за клиентски дизайн, вградена батерия, бърз и безшумен печат, КЛЕН, Bluetooth, Ethernet, USB, RS232, функция Help в помощ на потребителя и вграден данъчен терминал за връзка с НАП.
Мобилният вариант на апарата е подходящ за разносна търговия, дистрибуция на стоки, куриерска дейност и др.

     
Източник: ARC Fund

Ключови думи: Дейзи Технолоджи   фискални устройства   електромери   производство  

Област: Събития  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Събитията
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...