Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik получи награда за най-добър дистрибутор на ROHM за Европа

22.03.2013   |   Бизнес
 

Дистрибуторъта на електронни комопеннти Rutronik получи наградата "Най-добър европейски дистрибутор" от ROHM Semiconductor за високите постижения в нивата на продажби в Европа (35% ръст за периода януари-октомври м. г.). Президентът на ROHM Сатоши Савамура връчи наградата на Томас Рудел, главен изпълнителен директор на Rutronik.

"Изключително щастливи сме от тази награда, защото тя е признание за нашата техническа компетентност, оптимизираната обработка на заявките и пълната ни концентрация върху обслужването на клиентите. Отличните ни нива на продажби на компонентите на ROHM е резултат и от техните иновативни решения и съвременни технологии", коментира за Electronics-Bulgaria.com Томас Рудел, главен изпълнителен директор на Rutronik.

От 1999 г. Rutronik дистрибутира в Европа електронни компоненти на ROHM, предназначени за широк кръг приложения. Сред тях са интегрални схеми, диоди, транзистори, светодиоди и резистори, танталови кондензатори, модули за дисплеи и печатащи глави.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   ROHM   електронни компоненти   интегрални схеми   транзистори   диоди  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...