Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell element14 стана оторизиран дистрибутор на Micrel

26.03.2013   |   Бизнес
 

Farnell element14 сключи споразумение с Micrel, чрез което стана оторизиран дистрибутор на фирмата в цял свят. Micrel е специализирана в производството на интегрални схеми, предназначени за високопроизводителни аналогови, mixed-signal, LAN и комуникационни решения.

Дистрибуторът на електронни компоненти, част от групата Premier Farnell, вече предлага над 700 продукта на Micrel в своето глобално портфолио. Те са насочени основно към приложения, свързани с клетъчни телефони, мобилни компютри, корпоративни, домашни и публични мрежи, както и индустриално оборудване.

"Работим от 15 години заедно с Micrel, но това формално споразумение циментира отношенията ни и позволява да разширим портфолиото си, като затвърдим още повече позицията си на водещ дистрибутор. Чрез разнообразните продукти на Micrel увеличаваме допълнително броя на решенията от най-висок клас, които предлагаме за своите клиенти", коментира за Electronics-Bulgaria.com Майк Бъфам, директор по доставките и управлението на продукти във Farnell element14.

     
Източник: Farnell element14

Ключови думи: Farnell element14   Micrel   mixed-signal решения   LAN   интегрални схеми  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...