Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip отваря Embedded Code Source за програми от независими разработчици

02.04.2013   |   Технологии
 

Производителят на електронни компоненти Microchip Technology обяви, че разширява възможностите на своята онлайн платформа и потребителска общност Embedded Code Source, съдържаща примерни програми, фърмуер и инструменти за PIC микроконтролерите на компанията.

Членовете на общността могат да изтеглят както безплатен, така и платен код с разширени възможности, които ускоряват проектирането и създаването на по-сложни и диференцирани крайни продукти. Microchip и други компании вече започнаха да предлагат код и MPLAB X IDE разширения, предназначени за над хиляда 8-, 16- и 32-битови микроконтролера. Всички разработчици могат да представят своите безплатни или платени програми на онлайн обществото, в което има хиляди активни участници.

"Чрез втората фаза в развитието на нашия сайт Embedded Code Source, предоставяме на външни разработчици възможност да продават своя софтуер, а на потребителите - да получат кода, от който се нуждаят", коментира за Electronics-Bulgaria.com Мич Литъл, вицепрезидент, отговарящ за продажбите на Microchip в цял свят.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   Embedded Code Source   PIC   микроконтролери   развойни средства  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...