Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Circuit Design представи компактни многоканални приемни и предавателни модули

09.04.2013   |   Технологии
 

Новите CDP-TX-05M-R и CDP-RX-05M-R са маломощни теснолентови FSK приемен и предавателен модули, специално разработени за индустриални приложения в честотния обхват до 1 GHz, съобщиха за electronics-bulgaria.com от германския офис на японския производител Circuit Design.

Компактните модули включват повечето компоненти, необходими за реализиране на радиокомуникационни решения. Високочестотният им канал е фиксиран, като има възможност за избор измежду 4 предварително програмирани честоти. Приемникът е реализиран по двойна суперхетеродинна схема и е снабден със SAW филтър, осигуряващ висока чувствителност и селективност за постигане на стабилна комуникация на големи разстояния, а честотната матрица може да бъде съобразена с изискванията на потребителя.

Модулът CDP-TX-05MP-R дава възможност за дистанционно задаване на честотата чрез два от свързващите изводи. Разработени са 434- и 869-мегахерцови варианти на CDP-TX-05M-R, докато новият CDP-TX-05MP-R е достъпен само в 434 MHz вариант.

Според производителя областите на приложение на новите модули включват системи за телеуправление и телеметрия, системи за проследяване, алармени системи и системи за сигурност.

     
Източник: Circuit Design

Ключови думи: Circuit Design   CDP-TX-05M-R   CDP-RX-05M-R   приемни модули   предавателни модули   телеуправление   телеметрия  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...