Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Започна регистрацията за конференцията Microchip MASTERs

16.04.2013   |   Предстоящо
 

Microchip обяви, че започва да приема регистрации за ежегодната международна конференция за проектанти на микроконтролерни системи MASTERs, която компанията организира между 21 и 24 август във Финикс, Аризона.

По традиция форумът предоставя възможност на разработчици, консултанти, партньори, клиенти и дистрибутори на компанията от цял свят да обменят информация и опит в работата им с продукти на Microchip, сред които  8-, 16- и 32-битови PIC микроконтролери, вискокопроизводителни аналогови и интерфейсни решения, dsPIC цифрови сигнални контролери, безжични и mTouch сензорни решения, памети, MPLAB развойни системи и др.

46 от от всичките над 100 курса, включени в програмата, ще се проведат за първи път през тази година. Освен лекционните курсове, в програмата са включени 43 практически занимания, в които участниците могат да научат повече за определени приложения, като използват инструментите за разработка и пишат програмен код. Курсовете са достъпни както за инженери със сериозен опит, така и за по-малко напреднали.

Вследствие на големия успех, който имаха предишните конференции MASTERs, организаторите отново предлагат двудневна предварителна конференция за тези, които искат да участват във възможно най-много курсове в рамките на седмицата. Тези курсове също са предназначени както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Например курсът "Въведение в embedded програмиране със C" е двудневен, в 16 стъпки и включва практически упраженения по С.

1695 щатски долара струва достъпът до всички курсове на конференцията, USB флаш диск с всички учебни материали, транспорт от и до летището, настаняване и три нощувки с храна, вечерна програма и др. Всички желаещи могат да се регистрират най-късно до 5 август, а тези, които го направят до 10 май, ще получат отстъпка от 170 USD.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MASTERs   микроконтролери   embedded   PIC   електронно проектиране   програмиране  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Предстоящо

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...