Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Premier Farnell разширява офертата си с развойни средства на ARM

22.04.2013   |   Бизнес
 

Дистрибуторът на електронни компоненти Premier Farnell обяви, че разширява франчайз споразумението си с компанията ARM за дистрибуция на нейните развойни средства, софтуер и тестови платки в ЕМЕА (Европа, Близкия Изток и Африка).

Тези продукти допълват портфолиото продукти за проектиране на Premier Farnel, което включва още Atmel, Freescale, NXP, STMicroelectronics и Texas Instruments.

"Това споразумение увеличава възможностите ни в ЕМЕА, тъй като продължаваме да извършваме поддръжка на клиенти и в по-ранни фази на проектирането, предлагайки не само хардуерни продукти, но също и софтуер, услуги и технологични решения. ARM е истински глобален лидер с технология, която е сред водещите в проектирането на embedded системи", коментира пред Electronics-Bulgaria.com Дейвид Шен, главен технологичен директор в Premier Farnell.

     
Източник: Premier Farnell

Ключови думи: Premier Farnell   ARM   развойни системи   електронни компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...