Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Intel с нов главен изпълнителен директор - 07.05.2013

07.05.2013   |   Начало»Кариери

Бордът на директорите на Intel избра Брайън Краних за нов главен изпълнителен директор на мястото на Пол Отелини. Промяната ще влезе в сила след годишната срещата на акционерите на 16 май.

Краних, който е главен оперативен директор от януари 2012 г., ще стане шестият главен изпълнителен директор в историята на Intel. Както бе обявено предварително, след 16 май Пол Отелини ще се оттегли и от борда на директорите на компанията.

"След дълъг и добре обмислен процес бордът на директорите с удоволствие съобщава, че Краних ще ръководи Intel в процеса на дефинирани и изобретяване на новото поколение технологии, които ще променят бъдещето на компютрите", коментира Анди Брайънт, председател на борда на директорите на Intel.

"За мен е голяма чест да получа възможността да ръководя Intel. Ние имаме изключителни активи, огромен талант и несравним опит в областта на иновациите и управлението. Очаквам с нетърпение да работим с нашия ръководен екип и със служителите ни в целия свят, за да продължим успешната си работа и да преминем още по-бързо към ултрамобилните технологии и да водим Intel в следващата ера", обяви Краних.

     
Източник: Intel

Ключови думи: Intel   Пол Отелини   Брайън Краних  

Област: Кариери  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Кариери
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...