Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс вече предлага IQRF радиомодули на Microrisc за MESH мрежи

17.07.2013   |   Технологии
 

Комет Електроникс добави в офертата си радиомодули на Microrisc с вграден радиопротокол стек, подържащ MESH мрежова топология, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от българския дистрибутор на електронни компоненти.

Модулите са с габарити, започващи от 15х20 mm и се предлагат с вградена операционна система, безплатна развойна среда и С компилатор. Те са ориентирани към приложения за изграждане на интелигентни системи за управление на улично/индустриално осветление, битова/индустриална автоматизация и приложения за събиране на данни.

Новите модули на Microrisc поддържат MESH топология с отворен IQMESH протокол и имат възможност за ползване на 62 радиоканала в обхвата 868 MHz при скорост на предаване 19,2 kbps. Мрежата поддържа до 65 000 уникани адреса и до 240 препредавания в MESH топология. Разстояние на радиовръзката между два модула е до 700 метра с миниатюрна антена и изходна мощност 3.5 mW.

Сред другите технически характеристики са: консумация на енергия в режим на приемане до 35 uA, наличие на цифрови и аналогови входове и изходи, SPI, UART, I2C, PWM, Gateway функционалност с интерфейс към USB, Ethernet, GSМ и модул за контрол чрез сензорен екран.

Всички устройства притежават ETSI, CE, FCC сертификати и са произведени в Европа, уточняват от Комет.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Microrisc   електронни компоненти   радиомодули   IQRF   MESH   системи за управление  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...