Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Самел-90 изпълни нов инвестиционен проект

31.07.2013   |   Инвестиции
 

Самел-90 приключи в срок изпълнението на проект "Въвеждане на цялостна управленска интегрирана информационна система (ERP и MOM)", финансиран по ОП Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г., съобщиха от българския производител.

Инвестицията е в размер на 226 616 лв., а доставчици по договора са Контракс и Давид Холдинг.

Доставени са специализирано оборудване (сървър, непрекъсваемо захранващо устройство за него и мобилни устройства със скенер за баркод) и специализиран софтуер за неограничен брой регистрирани потребители, като 75 от тях могат да работят едновременно.

"Системата е от висок клас, пълнофункционална, включително с планиране и управление на производството, с интеграция на наличните модули на други приложни софтуерни  програми, включително с връзка с програмните продукти за проектиране и възможност за въвеждане на данни от баркод четящи устройства. Изпълнените досега дейности по проекта са основата за подобряване и усъвършенствуване на работните, контролните и управленските процеси,  подобряване организацията и планирането на труда и производството, тяхната ефективност и резултатност", обясняват от Самел-90.

     
Източник: Самел-90

Ключови думи: Самел-90   Контракс   Давид Холдинг   ERP   MOM  

Област: Инвестиции  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...