Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ST-Ericsson приключи разделянето на компанията

06.08.2013   |   Бизнес
 

ST-Ericsson приключи обявеното през март преструктуриране и прехвърляне на бизнеса, активите и служителите си към Ericsson, STMicroelectronics и други компании купувачи.

"Над 3000 служители на ST-Ericsson намериха новите си работни места във водещи представители на индустрията, където ще помогнат със своята изключителна компетентност. Преходът приключи в срок и с по-ниски разходи от очакваното с пълната подкрепа на всички служители", обясни Карло Феро, главен изпълнителен директор на ST-E.

ST-Ericsson прехвърли около 1800 служители към Ericsson - предимно в Швеция, Германия, Индия и Китай, и още близо 1000 души към ST - основно във Франция и Италия. ST ще се фокусира в разработката на електронни системи и компоненти, продукти за проектиране, цифрови продукти, приложни процесори и цифрови интегрални схеми. ST ще продължи да поддържа ST-Ericsson като партньор при доставките, доставчик на FD-SOI решения и приложни процесори.

     
Източник: ST-Ericsson

Ключови думи: ST-Ericsson   STMicroelectronics   електронни компоненти   приложни процесори   цифрови интегрални схеми  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...