Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

TTI разшири мощностите си за асемблиране на конектори в Европа

27.08.2013   |   Инвестиции
 

TTI увеличи значително мащаба и дейността на своето европейско предприятие за асемблиране на конектори, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията.

Предприятието на дистрибутора в Герлинден до Мюнхен, открито през 2011 г., вече е с над два пъти по-голям капацитет и произвежда седем различни типа конектори и различни техни вариации. Производствените мощности, разположени на 500 кв. м вече включват 22 работни станции и складово стопанство за над 4000 компонента.

"Изключително важно е да предлагаме висококачествени, гъвкави и бързи услуги, за да отговорим на растящото търсене в областта на отбраната и космическите технологии в Европа. По тази причина винаги държим на склад възможно най-много компоненти и така можем да реагираме много бързо, както и да не изискваме минимално количество за поръчка", обясни Тило Пелосато, маркетинг директор на ТТI в Европа.

     
Източник: TTI

Ключови думи: TTI   конектори   електронни компоненти   пасивни компоненти   конектори  

Област: Инвестиции  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...