Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Altium представи приложение за SolidWorks моделиране

03.09.2013   |   Технологии
 

Altium представи приложение за създаване на SolidWorks модели, предназначено за софтуерния пакет Altium Designer, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма КАД Пойнт, представител на Altium за България. То е създадено съвместно с компанията Desktop EDA и е първото, разработено чрез новата платформа Spotfire DXP 2.0.

"Партньорството с Desktop EDA е първите ни стъпки от изграждането на по-широка мрежа от външни разработчици на приложения", обясни Даниел Фернсебнер, директор технически партньорства в Altium.

С помощта на платформата DXP проектантите ще могат да създават допълнителни модули, които имат достъп до всички елементи от системите за електронно проектиране на Altium.

Desktop EDA вече разработва инструменти за 3D MCAD интеграция за системи за проектиране на електронни продукти, включително Protel и Mentor Graphics PADS. В своето портфолио Desktop EDA предлага приложения, които разширяват функциите за 3D проектиране на печатни платки и електронни модули. Допълнителни приложения се очакват по-късно през годината.

     
Източник: КАД Пойнт; снимка: Altium

Ключови думи: КАД Пойнт   Altium   Altium Desigfner   SolidWorks   Desktop EDA   печатни платки  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...