Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Viscom отбеляза най-високи приходи от създаването си

10.09.2013   |   Бизнес
 

След сравнително бавен старт на финансовата година поръчките за оборудване през първата половина на 2013 г. са били най-много в историята на производителя на системи за оптична и рентгенова инспекция Viscom, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Сентилион, представител на Viscom у нас.

През първите шест месеца на 2013 г. компанията е регистрирала поръчки в размер на 25,281 млн. евро, което с 16,7% повече в сравнение с реализираните 21,67 млн. евро за същия период през 2012 г.

Viscom запазва пазарното си лидерство в Европа. Клиентите на компанията от Стария контиент обаче са показали неохота за инвестиции и са продължили забавянето от предходната година. Особено слаби са резултати на автомобилния сектор, особено в южноевропейските страни.

Азия е била моторът за ръста на Viscom през първата половин година на 2013 г., увеличавайки значително броя на поръчките и приходите на компанията. Друг благоприятен фактор е по-успешното представяне в области извън автомобилната електроника, които са във възход през последните години.

Viscom очаква стабилно развитие през втората половина на 2013 г. и годишен ръст от 10%.

     
Източник: Сентилион; снимка: Viscom

Ключови думи: Сентилион   Viscom   електронни компоненти   автомобилна електроника  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...