Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser добави раздел за електромобили към сайта си за автомобилни приложения

17.09.2013   |   Бизнес
 

Mouser Electronics разшири своя сайт за приложения в автомобилната промишленост, като добави нови раздели, посветени на електромобилите и хибридните електрически превозни средства, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Сайтът вече включва информация от три нови области: зареждане на акумулаторни батерии, старт/стоп системи, инвертори за хибридни автомобили. Всяка от областите включва блок схеми обясняващи работата на системата и мястото на всеки компонент. След като кликнете върху името на компонента, ще видите списък с всички налични на склад части, необходими за изграждане на системата. Сайтът предлага достъп и подробна техническа документация, ръководства, клипове и др.

"В Mouser Electronics знаем, че за да останем конкурентоспособни, инженерите ни трябва да бъдат в крак с най-новите продукти и технологии. Добавянето на приложения за електромобили и хибридни автомобили към сайта помага на всеки, който се интересува от проектирането на електронни превозни средства, да поддържа актуални техническите си познания и предоставя бърз достъп до най-новите компоненти", отбеляза Кевин Хес, вицепрезидент технически маркетинг в Mouser.

     
Източник: Маус Електроникс; снимка: Mouser

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser   електронни компоненти   автомобилна промишленост   автомобилна електроника   електромобили   хибридни електромобили  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...