Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Agilent се разделя на две компании

24.09.2013   |   Бизнес
 

Agilent обяви, че ще се раздели на две дружества: едното ще е специализирано в областта на апаратурата за биологични изследвания, медицинска диагностика и научно-приложния сектор (LDA) и ще запази името Agilent, а другото ще отговаря за портфолиото от измервателни средства за електрониката (EM).

"Историята на Agilent е история на преоткривания, като се започне с отделянето ни от HP и с още четири последвали отделяния от 2005 г. насам. Отново правим смела стъпка, каквато вече сме правили много пъти в миналото, за да гарантираме устойчив растеж за бизнеса ни", коментира Уилям Съливан, президент и главен изпълнителен директор на Agilent.

Съливан ще остане CEO на Agilent, а Рон Нерсесян, който до този момент бе президент и главен оперативен директор, ще поеме ръководството на новата компания за електронни измервателни средства.

Бордът на директорите вече е одобрил плана за разделяне.

     
Източник: Agilent

Ключови думи: Agilent   измервателни средства   електронни измервания  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...