Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI придобива Ray-Q

08.10.2013   |   Бизнес
 

Дистрибуторът на пасивни, електромеханични, дискретни компоненти и конектори TTI придоби фирма Ray-Q, дъщерно дружество на Raychem, съобщи за Electronics-Bulgria.com инж. Тонка Василева от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI за България.

Основаната през 1969 г. Ray-Q Interconnect e базирана в Израел с офиси в Турция и Индия. Компанията доставя решения за свързване, предназначени за военната промишленост, авиацията и други индустрии с високи изисквания за надеждност.

От 2000 г. Ray-Q е представител, консултант и дистрибутор на технологии и конекторни продукти на водещи световни производители за Израел, Турция, Източна Европа, части от Централна Европа и Индия.

"Не е често срещано компания да има възможност да добави решения с такова дълголетие и изключителна техническа стойност към своят оферта. Много съм доволен, че опитът на Ray-Q в областта на окабеляването, конекторите и решенията за свързване ще обогати екипите на TTI в Европа и Азия и ще бъде от полза за клиентите ни от цял свят", коментира Джин Конахан, президент на TTI в Европа и Азия.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI   Ray-Q   конектори   електромеханични компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...