Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TME ще дистрибутира продуктите на Diotec

10.10.2013   |   Бизнес
 

TME и Diotec сключиха споразумение за дистрибуция на територията на Европа. ТМЕ вече предлага биполярни транзистори, изправителни диоди, ценерови диоди, диоди на Шотки, защитни диоди, диоди за високо напрежение, изправителни мостове - еднофазни и трифазни, произведени от Diotec.

Diotec има над 30-годишен опит в производството на класически дискретни полупроводникови елементи (изправителни диоди и мостове), както и на специални решения, например нетипични корпуси.

"Високото качество и обмислената конструкция позволяват на фирмата да предложи например ценерови диоди 5W, диоди на Шотки за високо напрежение или елементи за високо напрежение до 2300V (за монтаж SMD) или дори до 18000V за елементи с осеви изводи. Diotec обръща особено внимание на ефективността (минимизиране на загубите) и на миниатюризацията на елементите (например мостовете от семейство MYS с размери 3x3 mm)", коментират от TME.

     
Източник: TME

Ключови думи: TME   Diotec   полупроводникови елементи   транзистори   диоди  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...