Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

IMI успешно работи в България по проектиране на платформи за електрозадвижвания

14.10.2013   |   Инвестиции
 

Европейската централа на Integrated Micro-Electronics (IMI) в България разширява своята дейност, свързана с проектиране на платформи за електрозадвижвания, насочени към автомобилната промишленост и индустриалното производство, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията.

През 2011 г. филипинският EMS доставчик придоби бившите предприятия на EPIQ в България (Ботевград), Чехия и Мексико, което му даде възможност да започне разработки на нови платформи като тази за електрозадвижвания за автомобилостроенето. Постепенно тя се превърна в ключово за компанията решение, което драстично намалява разходите за производство на автомобилна електроника. Според IMI проектирането с помощта новата платформа намалява производствените разходи с 20%.

"Платформата за електрозадвижвания обогати с нова технология портфолиото на IMI. Новата платформа позволи на IMI Europe да използва ефективно комплексни технологии като flip-chip, както и да намали риска от производствени дефекти", коментира Филип Марке, ръководител на отдела за проектиране в IMI Europe.

Центърът за проектиране на компанията в Европа осигурява услуги за широк спектор от продукти. Сред тях са осветление, задвижвания, сензори за съединители, ОВК сензори, SCR модули и DPF модули за автомобилната промишленост. Ключов аспект на услугите за проектиране, предлагани от IMI Europe, са свързани със сложни задачи като интеграция на устройства като LED драйвери, датчици на Хол и инфрачервени модули за проектиране на системно ниво с висока точност.

Екипът от проектанти в България използва ASPICE и методологии, които осигуряват високо качество на проектирането на всички нива: хардуер, софтуер и механика. Специалистите разработват стратегия за изпитване на продуктите в най-ранния стадий на проектиране, за да осигурят ценовата ефективност и широкия обхват на тестовете.

     
Източник: IMI

Ключови думи: IMI   Integrated Micro-Electronics   електрозадвижвания   електронни компоненти   EMS компании   електронно производство  

Област: Инвестиции  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...