Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Mouser предлага онлайн средство за проектиране на Texas Instruments

14.10.2013   |   Технологии
 

Дистрибуторът на електронни компоненти Mouser Electronics представи на своя сайт онлайн инструмент от Texas Instruments, който дава възможност за създаване на разнообразни проекти за броени секунди, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. С помощна на WEBENCH Designer проектантите могат да генерират, оптимизират и симулират проекти с различни спецификации. Mouser поддръжа набор от проекти с широк избор от налични продукти от TI и други водещи доставчици.

Потребителите могат да създадават схеми на електропреобразуватели и да симулират поведението им във времето и в различни температурни режими. След това те имат възможност да поръчат всички компоненти, а процесът на доставката им ще стартира само след няколко минути.

"Иновативният инструмент предлага на конструкторите възможност да направят информиран избор по отношение на особеностите на проекта, параметрите на системата и доставката на компоненти преди да започне производството. WEBENCH е идеален за проектиране в различни области, включително електрозахранвания, осветителни системи, измервателни средства и сензори", коментира Кевин Хес, вицепрезидент технически маркетинг в Mouser.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Texas Instruments   WEBENCH Designer   електронно проектиране   електронни компоненти  

Област: Технологии  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...