Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Нов директор продажби в Altium - 18.10.2013

18.10.2013   |   Начало»Кариери

Altium обяви назначението на Мартин Харис за главен директор продажби (CSO), съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма КАД Пойнт, дистрибутор на Altium за България.

До този момент Харис е работил като старши вицепрезидент по управление на проекти в компанията. На новата си позиция той ще ръководи целия международен отдел за продажби на фирмата, която произвежда софтуера за 3D PCB проектиране Altium Designer и софтуера за разработка на embedded системи TASKING.

"С нашата технология за компилиране TASKING, с продуктовото ни портфолио около Altium Designer и с интелигентните технологии за управление на данни предоставяме на инженерите проектанти от цял свят водещи в бранша решения. Стратегията ни да акцентираме в основните сфери на компетентност, да направим технологията си достъпна за външни разработчици и да разширим каналите на за продажби ще ни позволи да насърчим както развитието на портфолиото ни с решения, така и да достигнем нови пазари", сподели Мартин Харис.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   Altium   Altium Designer   TASKING   PCB проектиране   проектиране на печатни платки  

Област: Кариери  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Кариери
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...