Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser получи сертификация по стандарта AS9100C

21.10.2013   |   Бизнес
 

Mouser Electronics получи AS9100C сертификация по управление на работните процеси, контрол на качеството и управление на риска, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

"Стандартът AS9100C гарантира дистрибуция на компоненти с най-високо качество, осигурявайки проследяване, управление на риска, управление на процеси, обслужване на клиенти, наличност на продуктите и пълнота на документацията. Новата сертификация демонстрира непрекъснатите усилия на Mouser по отношение на качеството и обслужването на клиенти", коментираха от компанията.

AS9100C сертификацията изисква строг мониторинг на цялата система, свързана с управление на качеството, което включва законови и регулаторни изисквания, устойчивост на продукта, навременна доставка и обработка на заявките за обслужване на клиенти.

     
Източник: Маус Електроникс; снимка: Mouser Electronics

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   електронни компоненти   устойчиво развитие  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...