Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс предлага нов GNSS модул на Quectel

08.11.2013   |   Технологии
 

Комет Електроникс предлага на българския пазар новия GNSS модул на Quectel - L76, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com, от компанията. 

L76 се отличава с компактен размер (10,1x9,7x2,5 мм) и ниска консумация на енергия (20 mA в режим на следене). Модулът поддържа Differential GPS, SBAS (WAAS/EGNOS/MSAS/GAGAN) и притежава Assisted GPS функция без необходимост от външна памет, функция за откриване и елиминиране на смущения и интерферентни сигнали, интелигентен алгоритъм за пестене на енергия, 99 acquistion / 33 tracking паралелни канала, както и функция за запис на данни без микроконтролер и памет.

"L76 притежава режим на работа GPS+GLONASS. Паралелната работа по две навигационни системи едновременно дава възможност за използване на по-голям брой сателити, което позволява по-бързо локализиране и установяване на координатите, по-висока точност на позициониране, както и по-надежна работа в градски и планински зони, където видимостта към спътниците е възпрепятствана от високи обекти", обясниха от Комет Електроникс.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Quectel   GNSS   GPS модули   GLONASS  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...