Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира продуктите на Hamlin

19.11.2013   |   Бизнес
 

Mouser Electronics ще дистрибутира широкото портфолио от сензори, рийд релета и контакти на Hamlin Electronics в цял свят, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Hamlin, дружество на Littelfuse, произвежда сензори, базирани на рийд, индуктивни и аналогови технологии, както и на ефекта на Хол. Сензорите на Hamlin за автомобилни приложения подобряват общата безопасност, функционалност и удобство на системите за управление на превозни средства. Сензорите могат да се използват и в приложения за мониторинг и измервания в различни домакински уреди, индустриални приложения и др.

Компанията произвежда и широк спектър от рийд релета с различни механични и електрически характеристики, предназначени за множество приложения. Релетата на Hamlin са насочени към приложения в сигурността, телекомуникациите, автоматизирани тестови системи, измервателна апаратура и др.

     
Източник: Маус Електроникс; снимка: Hamlin

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser   Hamlin   сензори   Reed релета   рийд релета  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...