Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Codico разширява портфолиото си с продукти от Lantiq

21.11.2013   |   Бизнес
 

Австрийският дистрибутор на електронни компоненти Codico добавя комуникационните продукти на Lantiq към портфолиото си. Споразумението за дистрибуция обхваща почти всички европейски държави, съобщиха от Electronics-Bulgaria.com от Codico.

Lantiq е специализирана в областта на широколентовите комуникации, мрежи от ново поколение (NGN), както и в разработка на решения за цифровия дом и аналогови, цифрови и mixed-signal интегрални схеми и софтуерни приложения за тях. Компанията има сериозен опит в комбинирането на аналогови и цифрови схеми с цифрови сигнални процесори и адаптирането на такива решения за различни приложения интегрирани едночипови системи (System-On-Chip). Те са насочени към широк спектър от технологии, включително всички варианти на xDSL, VoIP, Wi-Fi, FTTx, Gigabit Ethernet и LTE мрежи.

"Добавяйки продуктите на Lantiq към нашето портфолио, ще можем да предлагаме пълен пакет от решения за крайни клиенти и устройства за достъп", заяви Майкъл Фрьомел, мениджър продажби на активни компоненти в Codico.

     
Източник: Codico

Ключови думи: Codico   Lantiq   електронни компоненти   System-On-Chip   LTE   Ethernet  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...