Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser с нов сайт за безжично зареждане

03.12.2013   |   Технологии
 

Mouser Electronics стартира специализиран сайт, посветен на технологиите за безжично зареждане, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. Новият сайт улеснява проектантите в избора на най-подходящите активни и пасивни електронни компоненти за реализация на системи за безжично зареждане.

Безжичните индуктивни зарядни устройства следват стандарта Qi (произнася се "Чии") за разработка за безжично зареждане, разработен и лицензиран Wireless Power Consortium. Продуктите, които имат логото Qi, са съвместими помежду си и дават на клиентите свободата да зареждат всяко Qi-съвместимо устройства в обхвата на всяко Qi зарядно.

Новият сайт на Mouser предлага технически статии за най-новите тенденции и разработки в областта на Qi-съвместимите устройства и зарядни. Потребителите могат да открият и разнообразни видеоклипове и други технически ресурси за обучение и поддръжка. В бъдеще сайтът ще предлага информация и за стандарта A4WP, който използва по-голямо магнитно поле и дава възможност на един предавател да зарежда повече от едно устройство.

     
Източник: Маус Електроникс; снимка: Mouser Electronics

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   безжично зареждане   зарядни устройва  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...