Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ASMPT придобива производителя на ситопечатно оборудване за електрониката DEK

10.12.2013   |   Бизнес
 

Доставчикът на монтажно оборудване и системи за електронно производство ASM Pacific Technology (ASMPT) сключи споразумение за придобиването на фирма DEK, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от ASMPT.

DEK е водещ производител на ситопечатно оборудване за електронната индустрия - SMT монтаж, производство на PV панели и горивни клетки. Компанията регистрира оборот от продажби в размер на 167 млн. щатски долара през 2012 г. и има над 700 служители в цял свят.

DEK ще бъде интегрирана в SMT отдела на ASM Assembly Systems, който бе основан през 2011 г., след като ASMPT придоби от Siemens бизнеса с SMT монтажни автомати SIPLACE. Новата структура ще бъде ръководена от Михаел Брианда, който в момента е главен изпълнителен директор на DEK.

"Ще подобрим позицията си на водещ доставчик на оборудване във всички области на електрониката. В бъдеще ще можем да предложим на клиентите си едновременно както най-доброто в класа си монтажно оборудване SIPLACE, така и най-доброто в класа си ситопечатно оборудване DEK. Чрез съвместната си работа двете водещи организации ще създадат иновативни и консистентни решения за взаимодействие между ситопечата, инспекцията и монтажа. Крайната цел е да направим значителни подобрения за нашите клиенти по отношение на качеството и ефективността на електронното производство", коментира Гюнтер Лаубер, главен изпълнителен директор на ASM Assembly Systems.

     
Източник: ASMPT; снимка: DEK

Ключови думи: ASMPT   ASM Assembly Systems   SIPLACE   DEK   ситопечатно оборудване   SMT монтаж   SMT оборудване   електронно производство   ситопечатно оборудване  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...