Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Koch Industries завърши придобиването на Molex

14.12.2013   |   Бизнес
 

Koch Industries придоби Molex срещу 7,2 млрд. щански долара. Сделката, обявена през септември, бе финализирана чрез сливането на дъщерното дружество Koch Connectors с Molex.

Така Molex се превръща в изцяло притежавана дърщерно дружество на Koch Industries, запазвайки името и централата си в Лайл, Илинойс. Компанията ще продължи да бъда управлявана от досегашното си ръководство.

"Поздравяваме 36 000 талантливи служители на Molex с добре дошли в Koch. Molex е страхотна компания, която създава реална стойност за своите клиенти и за обществото, а работата й съвпада с нашата култура и основни качества", коментира Чарлз Кох, председател и главен изпълнителен директор на Koch Industries.

Компанията на братята милиардери Чарлз и Дейвид Кох е едно от най-големите частни дружества в САЩ с приходи от 115 млрд. долара през 2012 г. Чрез тази сделка Koch Industries ще диверсифицира дейността си, която в момента е съсредоточена основно в енергийната и химическата промишленост.

     
Източник: Molex

Ключови думи: Molex   Koch Industries   Koch Connectors   конектори   електронна промишленост  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...