Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI Inc. разширява центъра за дистрибуция в Европа

20.12.2013   |   Инвестиции
 

Eвропейският център за дистрибуция на TTI Inc. в Германия ще се порастне повече от два пъти през 2014 г., достигайки площ от над 20 000 кв. км, ще разшири обхвата на продукцията, както и възможностите за асемблиране на конектори и обработка на стоките, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от българския партньор TTI Inc. - Ти Ви Ей Проджект.

Компанията откри съоръжението с площ от 10 000 кв. през 2005 г. в Майзах-Герлинден, близо до Мюнхен. С удвоената си площ през 2014 г. то ще се превърне в копие на центъра на компанията за складиране и асемблиране в Тексас.

"Оптимизирането на дистрибуцията и услугите с добавен стойност за европейските клиенти консолидира броя на доставчиците, които те трябва да управляват, като скъсява времето за поръчка, намалява риска и подобрява веригата на доставки. Предвидимостта на доставките плюс намалените разходи при транзакция намалява общите разходи за клиента", обясняват от TTI.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект; снимка: TTI Inc.

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI Inc.   конектори  

Област: Инвестиции  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...