Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Avnet придобива окончателно MSC Investoren

06.01.2014   |   Бизнес
 

Avnet обяви окончателното закупуване на европейския дистрибутор на електронни компоненти и embedded технологии MSC Investoren. През октомври 2013 г. Avnet стана собственик на мажоритарен дял от MSC Investoren.

“Придобиването на MSC ни дава възможност да се възползваме от пълния потенциал на на един от най-утвърдените дистибутори на европейския пазар. В момента планираме бъдещата маркетингова стратегия на Avnet, която включва и MSC Investoren и вече получихме позитивни отзиви от наши клиенти и производствени партньори. Намерението ни да създадем бизнес звено за Европа, Средния Изток и Африка, фокусирано върху дистрибуцията на embedded системи и дисплеи, ще ни позволи на навлезем по-дълбоко на пазара на тези технологии и да ускорим печелившия растеж в региона”, заяви Патрик Замит, президент на Avnet Electronics Marketing за Европа, Средния Изток и Африка.

     
Източник: Avnet

Ключови думи: Avnet   MSC Investoren   електронни компоненти   микроконтролери   дисплеи  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...