Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip обнови развойната среда MPLAB за Simulink

16.01.2014   |   Технологии
 

Microchip представи версия 3.0 на развойния комплект MPLAB Device Blocks for Simulink, предназначен за проектиране на устройства с цифровите сигнални контролери dsPIC30 и dsPIC33 на Microchip, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията.

Софтуерният пакет предоставя набор от интерфейси за графичната среда Simulink на MathWorks, с чиято помощ кодът на приложението се генерира, компилира и зарежда в контролера в една стъпка. Новостите включват multi-rate и използващи прекъсвания хардуерни блокове (Device Blocks), както и безплатна версия за до седем I/O порта, които премахват времето за чакане при компилиране от предишните безплатни версии. Настоящите потребители могат да ъпгрейднат безплатно до новата PRO версия.

С помощта на Device Blocks може да се извършва цялостно, базирано на симулирани модели, управление на повечето приложения с периферни устройства за dsPIC контролери, включително цифрови В/И, АЦП, ШИМ, квадратурни енкодери, прекъсвания и рестартирания, както и за комуникационни интерфейси като I2C, SPI и UART. Разработчиците могат да проследвяват, донастройват и съхраняват своите алгоритми и приложения в реално време през графичен интерфейс.

Професионалната и безплатната версия на MPLAB Device Blocks for Simulink 3.30 могат да бъдат изтеглени от сайта на Microchip.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MPLAB   Simulink   MathWorks   dsPIC30   dsPIC33   цифрови сигнални контролери  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...