Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Qualcomm връчва награди на нови технологични компании

24.01.2014   |   Предстоящо
 

18 април е крайният срок за кандидатстване за наградата Qprize на Qualcomm за новосъздадени компании, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Комет Електроникс, дистрибутор на Qualcomm за България. Qualcomm присъжда ежегоден приз на стартиращи фирми с обещаващо представяне в областта на технологичните иновации.

За да излъчи най-заслужилите за четвърти пореден път, компанията отново разделя света на седем региона – САЩ, Китай, Европа, Южна Америка, Индия, Израел и Корея. Всеки регионален победител ще получи чек на стойност 100 000 щатски долара, а носителят на голямото отличие – още 150 000.

Критериите при избора са технологична иновация, пазарен потенциал, способност за постигане на финансовите цели и умения в мениджмънта. Победител в конкурса на Qualcomm през миналата година стана израелската компания iOnRoad, която разработва технологии за виртуална реалност, като само месец след награждаването фирмата бе купена от американската Harman International Industries.

“Като водещ фактор в индустрията Qualcomm се ангажира да подхранва иновациите и да стимулира авангардните технологии в цялата безжична екосистема. Конкурсът QPrize ни позволява да се срещаме с компаниите в много ранен етап от развитието им и да финансираме следващата вълна от новатори”, заяви Награж Кашяп, старши вицепрезидент на Qualcomm Ventures.

 

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Qualcomm   QPrize   iOnRoad  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...