Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik подписа франчайз споразумение с DLC Display

31.01.2014   |   Бизнес
 

Rutronik подписа споразумение за глобален франчайз с китайската компания DLC Display, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от германския дистрибутор. Договорът обхваща цялостното портфолио TFT, пасивни LCD и OLED дисплеи на DLC.

Гамата TFT дисплеи на китайския производител обхваща модули с формат от 1,44" до 19". Те се предлагат с възможности за избор между интегриран проективно-капацитивен сензорен екран (pCap), резистивен сензорен екран или без сензорни възможност. Гамата се допълва от пасивни LCD и OLED продукти.

"DLC предлага пълна гама дисплеи на конкурентни цени. Това прави портфолиото на фирмата привлекателно не само за индустриалния пазар, но и за крайните потребители. Нашите клиенти могат да се възползват от високата гъвкавост по отношение на специфични изисквания и кратките срокове за доставка", обясни Михаел Егер, старши маркетинг мениджър на отдела за дисплеи в Rutronik.

"Продуктите ни се вписват перфектно в каталога на Rutronik, а експертният опит на компанията ще ни помогне да намерим своето място на европейския пазар", заяви Анил Су, мениджър продажби в DLC Display.

     
Източник: Rutronik; снимка: DLC Display

Ключови думи: Rutronik   DLC Display   TFT   LCD   OLED   pCap   сензорни екрани   сензорни дисплеи  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...