Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Altium и Nimbic обявиха партньорство и съвместен продукт

04.02.2014   |   Технологии
 

Altium обяви партньорството си с фирма Nimbic, производител на решения за електромагнитна симулация за анализ на качеството на сигнала и захранването в електрониката, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма КАД Пойнт, дистрибутор на Altium за България.

В рамките на стратегическото сътрудничество Nimbic се присъединява към новата партньорска програма Altium Developer. Двете фирми ще разработват и съвместното решение Altium PI-DC, предназначено за проверка на качеството на захранването в различни електронни продукти е етапа на проектиране.

Така ще бъдат избегнати проблеми с качеството на захранването и ще могат да бъдат идентифицирани потенциално проблемни точки, включително силни токове, които могат да причинят разтопяване или участъци с високо съпротивление, водещи до прекомерен спад в напрежението. Altium PI-DC е базиран на 3D електромагнитна технология на Nimbic. Съвместният продукт ще бъде пуснат на пазара до края на март.

     
Източник: Altium

Ключови думи: Altium   Nimbic   Altium PI-DC  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...