Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

JAE посочи Rutronik за дистрибутор на годината

06.02.2014   |   Бизнес
 

Прозводителят на конектори и кабелни комплекти JAE отличи Rutronik с наградата Дистрибутор на годината. Германският дистрибутор отчете най-висок ръст в продажбите на продукти на JAE в Европа за 2013 г.

Партньорството между двете компании датира от 2005 г. Rutronik разпространява цялото портфолио от конектори и кабелни комплекти на JAE. Решения с висока прецизност за board-to-board, board-to-cable и board-to-FPC/FFC приложения, както и plug-in конекторите за персонални компютри и карти памет, са насочени главно към автомобилната индустрия, осветителната, индустриална, медицинска и потребителска електроника.

"Rutronik е фирма, фокусирана върху качеството, растежа и успешното навлизане на пазара. Именно това цени у нас JAE - най-големият производител на конектори, с който работим. Иновативните технологии на JAE отговарят на големите изисквания на съвременните приложения в електрониката. Очакваме заедно да постигнем съвместните си бизнес цели", заяви Даниел Корко, старши маркетинг мениджър на отдел Конектори и кабели в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   JAE   конектори   електронни компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...