Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI ще предлага продуктите на PRECI-DIP в Европа

07.02.2014   |   Бизнес
 

TTI подписа споразумение за дистрибуция с швейцарския производител на индустриални конектори и контактни елементи PRECI-DIP, съобщи за Electronics-Bulgaria.com инж. Тонка Василева от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI Inc. за България. В рамките на договора TTI ще предлага продуктите на PRECI-DIP в Европа, разширявайки съществуващото споразумение за дистрибуция в Северна и Южна Америка.

PRECI-DIP произвежда високонадеждни контактни елементи и конектори за електронни устройства, които се използват в редица индустриални сектори, включително отбраната и космонавтиката. Ключов продукт в портфолиото на швейцарската фирма са патентованите пружинни контакти, разработени в съответствие с най-строгите стандарти във военните и космически приложения и самолетостроенето.

Компанията е разработила за производствените си мощности високоскоростни стругови машини, способни да произвеждат 150 млн. прецизни контакта на седмица. PRECI-DIP разполага и с интегрирани линии за нанасяне на покрития, инжекционно формоване на пластмасови детайли и автоматичен монтаж, осигуряващи бързина и гъвкавост в съответствие с потребителските изисквания.

     
Източник: TTI; снимка: PRECI-DIP

Ключови думи: TTI Inc.   PRECI-DIP   Ти Ви Ей Проджект   конектори   контактни елементи  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...