Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Vicor стартира нова услуга за поддръжка на европейски клиенти

25.02.2014   |   Бизнес
 

Vicor обяви старта на своята нова услуга Vicor Custom Europe, която разширява възможностите за поддръжка на клиентите на компанията в Европа. Клиентите вече могат да се възползват от пълния спектър от услуги, свързани с проектиране, прототипиране и производство, които Vicor предлага, за да ограничат рисковете при проектиране и да ускорят времето за достигане на готовите решения до пазара.

Новата услуга предоставя на клиентите възможност да открият подходящите за специфични приложения и изисквания силови модули и компоненти от портфолиото на Vicor. Тя разширява услугите на съществуващите центрове за техническа поддръжка на компанията в Европа, както и на центъра за проектиране на клиентски приложения и на производствените бази в САЩ, осигурявайки поддръжка по цялата верига за разработка и доставка.

"От основаването си през 1995 г. моделът Vicor Custom оказа незаменима помощ на клиентите ни в САЩ и си спечели име на услуга от световна класа. С представянето на Vicor Custom Europe предлагаме тази добавена стойност и за европейския пазар, предоставяйки на клиентите си в Европа повече възможности за разработка на разнообразни захранващи системи", коментира Феличе Какавале, вицепрезидент на Vicor за Европа, Близкия Изток и Африка.

     
Източник: Vicor

Ключови думи: Vicor   Vicor Custom Europe   силови модули   силови компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...