Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Altium представи версия 14.2 на Altium Designer

11.03.2014   |   Технологии
 

Altium представи новата версия 14.2 на софтуерния пакет за проектиране на електронни схеми, печатни платки и модули Altium Designer, съобщиха за Еlectronics-Bulgaria.com от КАД Пойнт, официален дистрибутор на Altium за България.

Ъпдейтът включва близо 100 подобрения/поправки и е съобразен с 30 често срещани запитвания на потребители от AltiumLive Community.

Главният акцент в подобренията е свързан с проектирането на метализацията на платките. Според Altium резултатът е значително подобрена скорост на генериране на метализираните области, което вече се извършва от дву- до двайсетократно по-бързо.

Другите подобрения включват: оптимизиране на табличните данни за разпробиване на отворите на платката; подобрена индикация за забранените правила за опроводяване; поддръжка на векторни изображения в схемите; разширена поддръжка на Smart PDF; поддръжка на Subversion 1.8.

Потребителитете на DxDesigner от Mentor Graphics могат да се възползват и от подобрен инструмент за импортиране на DxDesigner.

Altium Designer 14.2 се предлага като ъпдейт в Altium Designer 14 или като инсталационнен файл в AltiumLive.

     
Източник: Altium

Ключови думи: КАД Пойнт   Altium   Altium Designer   CAD проектиране   проектиране на схеми   проектиране на печатни платки  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...