Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще дистрибутира токозахранващите модули на FSP

11.03.2014   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente и FSP Power Solution сключиха споразумение за международна дистрибуция по време на изложението Embedded World, което се проведе между 25 и 27 февруари т. г. Нюрнберг.

IPC токозахранващите продукти на FSP ще допълнят еmbedded портфолиото на Rutronik за индустриалния сектор със PS/2 захранвания, DC/DC конвертори, стандартни захранващи модули, некорпусирани токозахранващи блокове, както и решения, удовлетворяващи високи изисквания за безопасност. Наскоро FSP разшири значително и портфолиото си от UPS-и.

"За нас FSP е надежден партньор, който ще ни даде възможност да предложим на потребителите високонадеждни захранващи блокове, както и компоненти за вграждане и монтаж върху платки в системи за съхранение на данни и за дисплеи. Така клиентите ни могат да получат от един източник всички хардуерни елементи за своята embedded система", обясни Франк Битикофер, ръководител на embedded отдела в Rutronik.

FSP разполага с голяма складова база в Германия. Клиентите на Rutronik ще могат да получават захранващите блокове с избрана от тях дължина на кабелите и конектори, оптимизирани за конкретните им изисквания.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   FSP Power Solution   захранващи блокове   DC/DC конвертори   захранвания  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...