Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Обновления в сайта за аудио компоненти и решения на Mouser

07.04.2014   |   Бизнес
 

Mouser Electronics обнови своя сайт за аудио компоненти и решения, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Освен с каталог на аудио компоненти и приложения, микросайтът вече разполага и с богата информация за фирмените аудио решения и системи, включително усилватели, конвертори на данни и кодери/декодери. Обновяването цели да повиши осведомеността на проектантите на аудио системи за наличните на пазара компоненти ирешения и да им помогне при избора на продукти и изпълнението на проекти.

Сред новостите на сайта е разделът "Избор на продукт", който дава достъп до обширно портфолио от аудио компоненти и инструменти за разработка, включващо кратка информация за всеки продукт и ролята му в цялостната аудио система, както и препратки към допълнителни компоненти, таблици с данни и информация за наличността на продуктите. Новата ресурсна база дава достъп до подробни блок-схеми и еквивалентни компоненти, като осигурява възможности за продбор съвместими с дадено оборудване продукти.

Разделът "Препоръчани продукти" вече насочва към шест нови технологии, които са интересни за любителите в областта на хоби-електрониката, сред които модули за електрически китари и аудио процесори. Към статиите са добавени много нови материали, сред които развлекателна история на аудио технологиите, спецификации и схеми на ретро продукти и др.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Mouser Electronics   аудио компоненти   аудио технологии   аудио интегрални схеми  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...