Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

CML Microcircuits създаде ново поделение Systems Group

14.04.2014   |   Бизнес
 

Английският производител на електронни компоненти CML Microcircuits създаде новото инженерингово поделение Systems Group, базирано на досегашната Applied Technology съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Комет Електроникс, официален дистрибутор на CML Microcircuits за България.

"В Systems Group ще бъдат разработвани RF решения и софтуер от най-висок клас. Новият екип ще се присъедини към разработчиците, базирани в Лангфорд и Шефийлд и заедно ще формират мощна организация за проектиране и разработка", каза управляващият директор на CML Майк Гъри.

Systems Group (известна преди като Applied Technology) е създадена през 2002 г. в Съмърсет. Дружеството разработва ключови продукти за CML, но действа и като независим научноизследователски институт за разработка на продукти, консултация и системно проектиране. Специалистите на компанията имат опит в измерването на производителността на редица технологии като: TETRA, морски комуникации (AIS), PMR, DMR, dPMR, NXDN, телеком модеми, (V.32 bis), APCO P25, авиационни и сателитни системи.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   CML Microcircuits   Applied Technology   Systems Group  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...