Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

TE и TTI Europe сключиха стратегическо споразумение

16.04.2014   |   Бизнес
 

TE Connectivity и TTI Europe сключиха стратегическо споразумение за европейските пазари, съобщи за Electronics-Bulgaria.com инж. Тонка Василева от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI Inc. за България.

В резултат на споразумението бизнес подразделението TE Industrial на TE Connectivity ще разшири своята клиентска база и ще се фокусира върху региона на EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка). Споразумението стартира с акцент върху силовите конектори на TE.

"TTI е чудесен партньор с доказани възможности да осигурява изключително клиентско обслужване. Споразумението предлага на TE допълнителни възможности и демонстрира желанието ни да засилим цялостната си дейност по навлизане на пазара спрямо индустриалните си клиенти и свързаните с тях подизпълнители", каза Томас Шмит, старши вицепрезидент и главен управител на TE Industrial.

"Това е сериозна и вълнуваща стъпка за двете компании. Ние предоставяме възможности за регионално покритие, поддръжка на складови наличности, решения за проектиране и логистична поддръжка, за да допълним сегашните и бъдещите дейности на TE Industrial, така че клиентите ни да получат услугата, от която се нуждаят при обслужване на изключително високо ниво", сподели Глин Денъхи, старши вицепрезидент и главен управител на TTI Europe.

     
Източник: TTI Inc.; снимка: TE Connectivity

Ключови думи: TTI Europe   TTI Inc.   Ти Ви Ей Проджект   TE Connectivity   TE Industrial   силови конектори  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...