Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Weidmueller обяви намерeние за придобиване на R. Stahl

16.04.2014   |   Бизнес
 

Производителят на инсталационни и интерфейсни продукти за електрониката, електроапаратурата и автоматизацията Weidmueller обяви, че ще отправи оферта за придобиване на 100% от  акциите на R. Stahl. Очаква се документът за предложението да бъде публикуван до средата на май т. г.

R. Stahl AG е специализирана в областта на апаратурата за работа в експлозивна среда (EX апаратура).

Според Weidmueller заедно двете компании могат ефективно да се развиват, произвеждат и дистрибутират системни решения и компоненти и да разширят дейността си в други страни. Weidmueller генерира приходи в размер на 640,3 млн. евро през финансовата 2013 г., а прогнозните приходи на R. Stahl за същия период са 304,4 млн.

"Комбинацията с R. Stahl би станала важна стъпка към това да предлагаме широка гама от продукти за нашите клиенти и би позволила да се позиционираме дори още по-добре сред международната конкуренция", заяви д-р Петър Кьолер, главен изпълнителен директор на Weidmueller.

     
Източник: Weidmueller; снимка: Stahl

Ключови думи: Weidmueller   Stahl   EX апаратура  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik
Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...