Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TME пусна в експлоатация нов складов манипулатор

17.04.2014   |   Технологии
 

Transfer Multisort Elektronik пусна в експлоатация нов складов манипулатор в своя център за складиране и съхраняване на пратките в Лодз, Полша, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията.

С височина от 22 метра той е един от най-високите в страната и ще обслужва 22 000 контейнера с производителност от 140 двойни цикъла в час. В него ще работят 5 манипулатора за палети и 5 манипулатора за контейнери. Автоматизираният високостелажен склад е част от модернизирания център за складиране и съхраняване на пратките с площ от 18 800 кв. м.

"Нашата фирма се развива динамично - напоследък отбелязахме 30% растеж на поръчките и непрекъснато разширяваме оферта си от продукти. Това по естествен начин създава необходимост от ефективно управление на складовото пространство. Благодарение на инвестицията в складов манипулатор и автоматизация на склада ще можем да предложим на своите клиенти все повече продукти, които са достъпни веднага", сподели Збигниев Кучински, директор на TME.

За периода 2014-2015 г. компанията, която през тази година чества 25-годишнината от своето основаване, предвижда строеж на нова офисна сграда за служителите си и допълнително разширяване на центъра за складиране и съхраняване на пратките в Лодз.

     
Източник: TME

Ключови думи: TME   управление на складове   високостелажни складове   складови манипулатори  

Област: Инвестиции  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...