Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Конференция Microchip MASTERs за проектанти на микроконтролерни системи

20.08.2014   |   Предстоящо
 
Започна приемането на регистрации за 18-ата международна конференция MASTERs на Microchip за разработчици на микроконтролерни системи, съобщиха за Electronics-Bulgaria от американската компания. Основната конференция ще се проведе във Финикс, Аризона между 20 и 23 август т. г., а предварителните сесии ще са на 18 и 19 август.
 
Ежегодната конференция предоставя възможност на проектанти от цял свят да обменят информация и опит в работата им с продукти на Microchip като 8-, 16- и 32-битови PIC микроконтролери, вискокопроизводителни аналогови и интерфейсни решения, dsPIC цифрови сигнални контролери, безжични и mTouch сензорни решения, памети, MPLAB развойни системи и др. На събитието традиционно присъстват разработчици, консултанти, партньори, клиенти и дистрибутори на компанията.
 
В рамките на MASTERs ще се проведат над 100 курса, от които 39 ще са за първи път през тази година. Освен лекционните курсове, в програмата са включени 47 практически занятия, в които участниците могат да научат повече за определени приложения, като използват развойни инструменти и пишат програмен код. Курсовете са достъпни както за инженери със сериозен опит, така и за по-малко напреднали и дори любители.
 
Вследствие на големия успех, който имаха предишните конференции MASTERs, организаторите отново предлагат двудневна предварителна конференция за тези, които искат да участват във възможно най-много курсове в рамките на седмицата. Тези курсове също са предназначени както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Например курсът "Въведение в embedded програмиране със C" е двудневен, 16-часов и включва практически упраженения по С.
 
Курсовете покриват широк спектър от теми, свързани с електрониката, например Ethernet, TCP/IP, USB, ZigBee и Wi-Fi сесии, разработка на графични и сензорни интерфейси, интелигентни захранвания, разработка на фърмуер, управления на двигатели, разработка на сензорни и безжични аудио приложения и др.
 
Достъпът до всички курсове на конференцията с ранна отстъпка до 9 май струва 1526 щатски долара и включва USB флаш диск с всички учебни материали, транспорт от и до летището, настаняване и три нощувки с храна, вечерна програма и др. Всички желаещи могат да се регистрират най-късно до 4 август т. г.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MASTERs   микроконтролери   embedded приложения   dsPIC   електронно проектиране  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...