Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

15 май - Конференция ''Електроника 2014''

29.04.2014   |   Предстоящо
 

XII национална конференция с международно участие "Електроника 2014" ще се проведе на 15 май в София. Участниците ще дискутират състоянието и перспективите на българската електроника в условията на пазарна икономика и членството в ЕС. На форума ще бъдат представени научни доклади с принос в теорията и практиката от български и чуждестранни специалисти.

Предвижда се и фирмено участие и организиране на изложба и кръгла маса. Генерален спонсор на събитието е фирма Електрон Прогрес.

Организатори на "Електроника 2014" са Съюзът по електроника, електротехника и съобщения (СЕЕС) и Техническият университет в София със съдействието на Федерацията на научно-техническите съюзи (ФНТС), Българската академия на науките (БАН), Техническия университет във Варна, Техническият университет в Габрово, Русенския университет "Ангел Кънчев", ВУ "Колеж по телекомуникации и пощи", Домовете на науката и техниката във Варна, Пловдив и Бургас, българската секция на IEEE и VDE Германия.

     
Източник: ФНТС

Ключови думи: ФНТС   Електроника 2014   ТУ София   Електрон Прогрес  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...