Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser пусна сайт за електронни системи с ниска консумация на енергия

29.04.2014   |   Бизнес
 

Mouser Electronics представи нов микросайт, ориентиран към проектантите на електронни системи с ниска енергоконсумация, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. Сайтът предлага на разработчиците насоки за избор на компоненти и методи за проектиране на схеми, както и съвети за предимствата и особеностите на тези методи.

Разделът за избор на продукти е разделен по категории компоненти и включва микроконтролери, интегрални схеми за управление на захранването, радиочестотни ИС, аналогови компоненти, памети и интерфейсни чипове. Всяка от категориите предлага съвети как да се използват тези компоненти при проектирането на електронни устройства, за да се постигне най-добър баланс между функционалност и енергийна ефективност.

Разделът с препоръчани продукти насочва към решения с уникални характеристики, предвидени за системи с ниска консумация на енергия, например Quark SoC на Intel и Ultralow Power ADC на AD. Разделът с технически ресурси предоставя достъп до видеоклипове с инструкции и детайлни спецификации на приложения, за да помогне както на начинаещите, така и на напреднали разработчици при създаването на решения с ниска консумация на енергия.

     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Маус Електроникс   електронни схеми   микроконтролери   аналогови компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...