Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете PICkit™ 3 Debug Express от Microchip!

05.05.2014   |   Спечели!
 

Electronics-Bulgaria.com дава на своите читатели шанс да спечелят новия развоен комплект MPLAB PICkit 3 Debug Express от Microchip. Новият развоен комплект осигурява ценово ефективна възможност за програмиране и дебъгинг на PIC® и dsPIC® Flash микроконтролери със средствата на мощния графичен потребителски интерфейс MPLAB Integrated Development Environment (IDE).

PICkit 3 Debug Express е съвместим с всички 8- и 16-битови PIC® микроконтролери и dsPIC® цифрови сигнални контролери, като в бъдеще ще поддържа и 32-битовите PIC микроконтролери.

Развойният комплект The PICkit 3 Debug Express включва PICkit 3 интерфейсен модул за дебъгинг и програмиране, 44-изводна демонстрационна платка с PIC18F45K20 микроконтролер, свободно достъпния MPLAB® IDE и безплатна версия на MPLAB C компилатор за PIC18 микроконтролери.
Той е придружен от лесноразбираеми ръководства и уроци, както и от многобройни софтуерни средства, примери с изходен код и пълна документация.

За да използвате шанса си да спечелите развоен комплект PICkit 3 Debug Express от Microchip, посетете http://www.microchip-comps.com/eb-pickit3 и въведете данните си в онлайн формата за участие.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   микроконтролери   PICkit  

Област: Спечели  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Спечели!

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...