Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Circuit Design представи модулна радиочестотна система за управление

12.05.2014   |   Технологии
 

Circuit Design представи комплект от 2,4 GHz радиочестотен входен модул и изходен блок. Радиочестотният входен модул (NT-4M) предава управляващи импулси, а изходният блок (NR-1) ги приема и комутира управляваното устройство - например електродвигател.

Времето за входно-изходна реакция е 10 мс чрез непрекъснато предаване. Скачащата честота (FH) в оригиналния протокол дава възможност за използване на множество преносни системи в един и същи район. В складово стопанство например управлението от разстояние може да бъде използвано за няколко товаро-разтоварни операции по едно и също време без те да си влияят взаимно, дори и при наличието на множество автомобили и други превозни средства.

NT-4M и NR-1 са сертифицирани по стандартите FCC и EN. Очаква се новият продукт да се появи на пазара в третото тримесечие на 2014 г. Той ще бъде представен на изложението Wireless Technology Park (WTP2014) между 28 и 30 май т. г. в Токио.

     
Източник: Circuit Design

Ключови думи: Circuit Design   NT-4M   NR-1   безжични модули   електродвигатели  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...